Bli kjent med oss i Modul Event

«Vi har ikke hørt om noen, som tok vare på sine ansatte og som angret.»

Vi har vært leverandør av gode opplevelser og minner siden 1999!

Modul Event & Conference eies og driftes sammen med All Onboard Adventure med samme lidenskap for kunden og de gode løsningene. Vi har også kontaktnettverket som skal til for å kunne tilby deg et komplett arrangement, uten at det koster deg noe ekstra å ta det gjennom oss.

For oss står sikkerhet i høysetet. Det betyr at vi kun har sertifiserte skippere, og oppdatert sikkerhetsutstyr til enhver tid. Vi har et overordnet mål om at våre gjester alltid skal føle seg trygge.

Beliggenhet

Vi er spesialister på aktiviteter på Østlandet, hvor vi leverer aktiviteter både til lands og til vanns. Hele Oslofjorden, fra svenskegrensen, til Kragerø – vi arrangerer der dere er. Jomfruland-, Færder- eller Hvaler-nasjonalpark, unik skjærgård, mye historie og spennende øyer, gjør dette til en opplevelse våre gjester husker.

Suksesskriterier

  • ZModerne utstyr av god kvalitet
  • ZVelprøvde aktiviteter og destinasjoner
  • ZGod oppfølging og planlegging av arrangementet
  • ZMotiverte medarbeidere som er glad i å yte det lille ekstra
  • ZTilpassing av turen og arrangementet til gjestenes ønsker og behov

Leveringsgaranti

  • RAll onboard har leveringsgaranti på alle våre aktiviteter.
  • RVi garanterer et profesjonelt gjennomført arrangement.
  • RHvis arrangementet av sikkerhetsmessige grunner ikke kan gjennomføres, vil vi i samråd med kunden tilby alternativt sted og/eller aktivitet. Vi leverer noe som fungerer, uansett.
  • RFor oss kommer sikkerhet først, og så lenge det er sikkert, gjennomfører vi.

Følg oss på Facebook

Personer du møter:

Arne Georg Rønning

Han trives egentlig hvor som helst, spesielt når det har noe med aktiviteter å gjøre eller gjester å engasjere. Eier og daglig leder av Modul Event & Conference og har jobbet med team og aktiviteter helt siden 1999. Trives ekstra godt i rib eller seilbåt, og drar gjerne på tur med mindre grupper i Norge og Europa. Utvikling, salg og teambygging er andre oppgaver han løser.

Kristian Bartnes

Kristian har alltid et glimt i øyet og en kommentar på lur, noe som smitter over på resten. Han har en finger med i alle produksjonene på land og sørger for at det er system og orden i det vi gjør. Kristian er glad i å trene og holder seg godt i form.

Helene Rønning Rustan

Småbarnsmor med logistikk og fokus på detaljer. Helene sier aldri nei og er glad i å gjøre det lille ekstra for gjestene våre. Lang fartstid hos oss med mange produksjoner på land.

Bjørn Håkon Elgen Semb

Bjørn Håkon er blid og imøtekommende kar. Han jobber til daglig med prosjektledelse, og liker å kombinere logistikk med gode kundeopplevelser for å skape det beste arrangementet for dere! Bjørn Håkon har lang erfaring med aktiviteter og gjennomfører alle typer arrangementer.

Lars Lauritzen

Har bakgrunn fra militæret og glad i orden og system. Lars er en lagspiller fra håndballen og aldri redd for å ta i et tak. Lager, logistikk og landaktiviteter er oppgaver Lars utfører på en strålende måte.

Eirik Rustan

Denne karen er glad i mat og praktiske løsninger og arbeid. Mange prosjekt følges tett opp av Eirik og landaktiviteter er det han jobber med hos oss.

Pål Windingstad

Konsulent på heltid og ribskipper hos oss siden 2015. Pål er en glad gutt med masse humor og en dyktig formidler av historier. Seiler også så ofte han kan i sin First 40.7.