Film award

Her kan alle realisere barndomsdrømmen, å være skuespiller for en dag.

Antall deltagere

10 – 40 pers

Tidsbruk

3 – 4 timer

Årstid

Helårs

28. Desember 1895 ble verdens første offentlige filmvisningen gjennomført i Paris. Deretter har film og skuespill utviklet seg til å bli det vi ser på TV i dag.

De fleste av oss satt foran tven i oppveksten og tenkte at vi en vakker dag selv skulle havne på skjermen, og nå skal vi gi dere muligehten til å realisere denne drømmen.

Her kan alle realisere barndomsdrømmen, å være skuespiller for en dag. I grupper på 6-8 personer skal dere planlegge, regissere og filme deres egne kortfilm. Hvem blir kameramann, hvem er kostymeansvarlig og hvem skal fylle de ulike rollene i filmen? Vi stiller med kamera, rekvisitter og alt nødvendig utstyr. Alt dere trenger er kreativiteten og det gode humøret.

Reklamefilm, komedie, action? Dere er med på å bestemme tema på forhånd. Mens dere går til middag redigerer vi filmene etter deres ønske. Etter desserten er det filmvisning og premieutdeling. Kveldsunderholdningen er med andre ord sikret.

Ønsker dere den siste prikken over i-en?
Ønsker dere å skape deres egne Oscar-utdeling stiller vi med nødvendig utstyr.  Beste mannlige/kvinnelige skuespiller, beste actionscene, beste manus, eller deres egne ønsker om kåringer. Vi stiller med Oscar-statuetter, konfetti og prisutdelerne stiller selvfølgelig i smoking.

Praktisk

Antall deltagere: 10-40 pers

Antall per gruppe: 5-10 pers

Årstid: Helårs

Varighet: 3-4 timer

Annet: Vi står for redigering og effekter, og hjelp til hvordan filmen kan bygges opp.

Kan arrangeres på norsk og engelsk.

Utstyr og sikkerhet

Digitale videokamera

Rekvisitter av ulike slag

Suksesskriterier

Vår suksesskriterier ligger i å engasjere deltakerne på forskjellige måter, hvor samarbeid, kreativitet og utfoldelse er viktige.

Denne oppgaven krever at både ”tenkerne og doerne” samarbeider godt.

Følg oss på Facebook