Eksotiske steder

Vår flotte kystlinje og skjærgård består av mange kjente og mindre kjente eksotiske steder.

Eksotiske perler som må oppleves.

Vi har tilgang til en rekke av disse perlene og viser de gjerne frem til dere. Hva med å overnatte på et nedlagt fyr, spise en god fiskesuppe i et båtnaust, eller nyte utsikten på Færder?

Som en siste spiss på arrangementet, kan vår kokk diske opp med deilig mat og godt drikke, gode historier og minner som varer.

Perlene:

Fulehuk Fyr

Fyret ligger ved innseilingen til Tønsberg, rett utenfor Bolærne. I det gamle fyrtårnet kan dere nyte utsikten til Færder fyr, horisonten hvor himmel og hav går i ett, og alle de store båtene i Oslofjorden. Selve fyret rommer 14 senger fordelt på 6 rom, samt 12 sengeplasser i sjøbua på brygga.

En spektakulær opplevelse når høststormen river i vegger og tak, og bølger som slår over fjellet.

Godt egnet for mindre grupper som vil oppleve mye.

Sjøbua

Vår sjøbu ligger på Bjerkøy, rett ved Nøtterøy. Her er det sen kveldssol og bålkos i strandkanten. Bua har plass til 30 stk inne, og vi supplerer med telt dersom det er behov for flere plasser.

Stor gressplen for aktiviteter som volleyball, fotball, olabilrace eller 5-kamp. En maritim stemning som gir deg gode minner.

Færder Fyr

Er kanskje Norge mest kjente fyr. De aller fleste har bare seilt forbi og ikke vært i land. Fyret ble fraflyttet i 2004 og er i dag en del av Færder Nasjonalpark. Vi er ofte innom og viser frem fyret og forteller historier, serverer fiskesuppe eller bare litt godt å drikke.

Det jobbes for tiden med å få til overnatting for inntil 10 stk på Færder, vi venter i spenning.

Svenner Fyr

Ved innseilingen til Stavern og Larvik ligger det en helt unik lagune, med blanke svaberg, lune bukter og deilige sandstrender.

Vi har også tilgang til en sjøbu på Svenner, med mulighet for å lage litt god mat og deilig drikke. Det er ca 20 sengeplasser på Svenner.

Persisk Partytelt

Ekte Persisk partytelt som er en utrolig kulisse til ulike feiringer og temafester.

Det kan dekkes til 70 pers, anbefalt ca 50. Selve teltet er på 6*10 m, ca 4 m under taket, med en stemning som er helt utrolig. Vi har selvsagt møbler og tilbehør for å sette ”den rette rammen” og stemningen rundt selve festen.

Hytter

Vi har tilgang til en rekke hytter i hele Oslofjorden med sengeplass fra 2-30 gjester. De er populære så det lønner seg å være tidlig ute for å få plass. Enkel standard men med desto mer sjarm og historie i veggene.

Egner seg godt for selvhushold eller så kan vi ta hånd om hele leveransen.

Følg oss på Facebook