Tjøme og Verdens ende.

Tjøme og Verdens ende har noe å tilby for alle, enten du vil nyte naturen og roen, eller oppleve kultur og historie. 

Tjøme er en idyllisk øy i Vestfold med lange sandstrender, majestetiske klipper og en avslappende atmosfære.

Øya er spesielt kjent for Verdens ende, som ligger på sydspissen av Tjøme. Verdens ende er et populært turistmål og tilbyr en fantastisk utsikt over skjærgården og havet.

Tjøme har også mye å tilby de som ønsker å oppleve naturen og det vakre landskapet på øya. Her finner du flere flotte turstier, sykkelruter og kajakkutleie for å utforske øya. Øya har også en rekke strender, inkludert den populære Hvasser-stranden, som tiltrekker seg besøkende fra hele landet.

For de som er interessert i kultur og historie, er det flere spennende steder å besøke på Tjøme. Blant annet kan du besøke Hvalfangstmuseet på Ødegården, som viser historien om norsk hvalfangst. Øya har også en rik kulturhistorie som går tilbake til vikingtiden, og det er flere historiske steder å utforske.

Tjøme er en øy som har noe å tilby for alle, enten du vil nyte naturen og roen, eller oppleve kultur og historie. Ta en tur til Tjøme og opplev alt denne fantastiske øya har å by på!

Tjøme og verdens ende

Overnatting og aktiviteter

Scandic Havna Hotell

Hotellet tilbyr både hytter, leiligheter og standard hotellrom, noe som gir muligheten til å samles felles i større boliger.

Rundt hotellet kryr det av muligheter for aktiviteter, og hotellet har lenge hatt fokus på å tilby gode muligheter innenfor teambuilding. De siste årene har vi vært fast leverandør av aktiviteter på Havna, og vi har fått aktivisere og leke med gjestene både inne og ute.

Området er perfekt for et iPad race som kan ta dere på en rundtur via Verdens Ende, eller en RIB tur som får vist dere den fantastiske skjærgården. Utover det er det flotte grøntarealer som legger forholdene godt til rette for mesternes mester, 5-kamp, kompani, olabilrace og grilling.

Store møterom innendørs gir oss muligheten til å gjennomføre Deadline, dronebygging, malerevent, film award og mord på hotellet.