Strømstad

Byen ligger ved inngangen til Sverige fra Norge og er et populært reisemål for nordmenn som ønsker å nyte sol, sjø og sand.

Strømstad er en vakker kystby i Sverige, kjent for sin avslappende atmosfære og flotte natur.

Byen ligger ved inngangen til Sverige fra Norge og er et populært reisemål for nordmenn som ønsker å nyte sol, sjø og sand.

En av de største attraksjonene i Strømstad er den pittoreske gamlebyen med brosteinsbelagte gater, fargerike trehus og små butikker som selger alt fra sjømat til suvenirer. Byen er også kjent for sin flotte havnepromenade, hvor man kan nyte en kaffe eller et måltid mens man ser på båtene som kommer og går.

For de som ønsker å nyte naturen, er byen omgitt av vakre øyer og skjærgård, og tilbyr mange utendørsaktiviteter som fiske, seiling og båtturer. Kosterhavet National Park, som er en av Sveriges vakreste nasjonalparker, ligger også i nærheten av Strømstad.

Strømstad er også et populært sted for shopping, med flere kjøpesentre og et stort outlet-senter, Nordby Shoppingcenter, like utenfor byen. Med så mye å tilby, er det ikke rart at Strømstad har blitt et av de mest populære reisemålene i Skandinavia.

Strømstad

Overnatting og aktiviteter

Scandic Laholmen

Skjærgården nord i Bohuslen er fantastisk og med øygruppen Koster, med sine 2000 øyer, rett utenfor er det en populær destinasjon om sommeren.

Vi er godt kjent i området og kan ta dere med på en spennende tur i rib eller seilbåt, og kanskje er det sel på Drammarna eller i kostersund.

Ipadrace er også en populær aktivitet for å bli litt mer kjent i nærområdet ved hotellene. Olabilrace, Film awards eller kanskje en av våre inneaktiviteter Mord på hotellet, mobile escaperoom Deadline eller dronebygging er mer spennende?