Opplevelser i Fredrikstad

Et historisk teater av brostein og murer.

Dykk ned i fortiden og opplev sjelen til Fredrikstad, en by som tar deg med på en reise gjennom historiske gater og inn i hjertet av norsk arv.

Fredrikstad, med sine brosteinsbelagte gater og velbevarte festningsverk, inviterer deg til å utforske fortiden på en unik måte.

Gå langs de sjarmerende gatene, hvor hvert trinn gir deg et glimt av byens rike historie. Opplev den imponerende festningen, som står som et monument og beskyttet byen gjennom århundrer. Fredrikstad er mer enn bare historie; det er en levende by der kulturelle begivenheter, lokale håndverk og enestående arkitektur forener seg.

Besøk de lokale kunstgalleriene, nyt en båttur på elven eller ta en spasertur langs Vesterelva for å fordype deg i byens sjarm. Fredrikstad er en by som inviterer deg til å bli en del av dens historie, der hvert gatehjørne og hvert tårn bærer historie om fortiden. Velkommen til Fredrikstad, der tidens gang blir en del av din egen reisehistorie.

Hankø

Overnatting og aktiviteter

Quality Hotel

Beliggende i hjertet av Fredrikstad, er et moderne tilfluktssted som fanger essensen av byens dynamiske atmosfære. Med en perfekt blanding av stil og komfort inviterer hotellet gjester til en førsteklasses opplevelse.

Quality Hotel Fredrikstad har en imponerende standard som skinner gjennom fra lobbyen til hvert hjørne av de moderne møterommene. Utforsk byens kulturelle rikdom eller nyt en avslappende dag. Hotellet tilbyr en ideell base for teambuilding aktiviteter både inne og ute.

Delta i spennende opplevelser som byrundturer eller elvecruise. Med fleksible møterom er hotellet det perfekte stedet for arrangementer som Deadline, kreative verksteder eller et mordmysterium.

 

Scandic City

Scandic City i Fredrikstad er ditt urbane fristed ved elvebredden, med en enestående beliggenhet som reflekterer byens puls. Hotellet er en moderne perle som kombinerer stil og gjestfrihet, og ønsker gjester velkommen til en opplevelse som speiler Fredrikstads sjarm.

Høy standard fra det øyeblikket du entrer resepsjonen, med moderne fasiliteter og en varm atmosfære. Utforsk byens kultur, nyt elveutsikten eller slapp av i de elegante møterommene som skaper den ideelle rammen for både innendørs og utendørs teambuilding.

Delta i lokale opplevelser, fra historiske turer til avslappende elvecruise. Hotellet gir deg muligheten til å arrangere varierte aktiviteter, som Deadline, kreative workshops, eller annet.