Opplevelser i Oslo

Norges hovedstad er virkelig mekka for gode opplevelser og teambuilding

Norges hovedstad er virkelig mekka for gode opplevelser og teambuilding.

I høyden over Oslo ruger Holmenkollen med sin fantastiske utsikt utover Oslofjorden og byen. Langs fjorden finner vi Operaen og Aker Brygge. Har du noen gang tenkt på hvilke muligheter som finnes innen en halvtime fra Oslo sentrum? Ved hjelp av Ipadrace kan vi frakte gruppen fra a til b, samtidig som viktige landemerker og teambuilding skjer.

 

Det er få steder i verden der det er så liten avstand mellom skjærgård, storby og “fjell” som i Oslo. Ipadrace er en utmerket plattform for å transportere gruppene fra hotell til middag eller rundt i Oslos gater. Vi kjenner steder det er bra å ha Olabilrace, Mesternes Mester eller 5-kamp på i Oslo.

Aker brygge er selvsagt et sted for Rib og seilaktivitet også, kort vei ut til flotte og sjarmerende steder.

Det finnes virkelig ingen begrensninger for hva vi kan få til i Oslo!

Arrangementer og opplevelser i oslo

Overnatting og aktiviteter

Scandic Oslofjord

Det grønne hotellet ved E18, kjenner du sikkert igjen. Stedet har mange skjulte sider og vi vet hvilke. Egner seg godt for en flott tur i skjærgården med Rib eller Seilbåt. Andre populære aktiviteter her er Olabilrace, Ipadrace, Deadline eller 5-kamp.

Holmen Fjordhotell

Siden 1924 har det vært drevet hotell på Grønlia, kort avstand fra Oslo. Dette sjarmerende stedet med lang historie som er et nydelig utgangspunkt for spennende aktiviteter som Seiling og Rib. Møterommene og naturen rundt hotellet muliggjør for engasjerende landbaserte aktiviteter som Deadline, Ipadrace og ikke minst Olabilrace.

Leangkollen Hotell

Omringet av vakker natur og fantastisk utsikt i Asker ligger Leangkollen hotell, bare en liten kjøretur fra Oslo.

Gå ikke glipp av

Oscarsborg

Har du tenkt over hvorfor vi ikke snakker tysk? Oscarsborg Festning med Oberst Birger Eriksen i spissen var helt avgjørende for å utsette invasjonen av Norge under andre verdenskrig. Den pulserende øya midt i den smaleste delen av Oslofjorden er virkelig et sted å oppleve. Ribtur med omvisning på festningen tar historiefortellingen til et nytt nivå.

Oscarsborg Festning passer seg godt for landbaserte aktiviteter som Deadline, Ipadrace, 5-kamp og Mesternes Mester krydrer ethvert opphold på Festningen.

Villa Malla

Ytterst på Hurumlandet en time fra Oslo sentrum i båt ligger Villa Malla. I sommerhalvåret tar resturanten imot gjester der god mat og drikke serveres. Her ligger virkelig forholdene til rette for å få en unik opplevelse i rib med historier og action etterfulgt av mat og drikke. Eller kanskje en seiltur ut til Villa Malla passer bedre?

Dette blir en samling de ansatte sent glemmer! Her kan vi gjerne også arrangere Ipadrace om dere ønsker.