Opplevelser i Moss

Oppdag pulsen i Norges kulturelle hjerte.

Moss, et levende sentrum av kunst, historie og urbane opplevelser.

Vandre gjennom byens pulserende gater, preget av moderne kunst og historiske perler side om side. Utforsk Moss kunstscene, som blomstrer i gallerier og offentlige rom, og bli kjent med byens rike industrielle arv på Moss by- og industrimuseum.

Ta deg tid til å nyte den vakre naturen som omgir Moss, med frodige parker og innsjøer som gir et pustehull i det urbane landskapet. Moss er et møtested for kreativitet og historie, og hvert besøk er en invitasjon til å bli en del av byens dynamiske kulturelle klang. Velkommen til Moss, der hver gate, hvert kunstverk og hvert øyeblikk forteller en unik historie om denne spennende byen ved Oslofjorden.

Opplevelser i Åsgardstrand. Aktiviteter i Åsgardstrand

Overnatting og aktiviteter

Refsnes Gods

Med sitt majestetiske blikk over Oslofjorden er Refsnes Gods en oase for de som søker luksus og avslapning. Hotellet, godt skjermet mot vær og vind, er en magnet for gjester som ønsker å utforske det eksklusive spaanlegget både inne og ute. Fra den imponerende hovedinngangen, opprettholder Refnes Gods en gjennomgående høy standard. Romslige møterom, både moderne og elegante, gir perfekte omgivelser for innendørs teambuilding og utendørs eventyr.

Nyt unike opplevelser som iPadrace gjennom sjarmerende Moss sentrum eller spenningen ved en RIB-tur ut i havgapet. Hotellet og nærområdene legger til rette for varierte aktiviteter som Mesternes Mester, Olabilrace, 5-kamp og Kompani Hvermansen.

Med store og elegante møterom innendørs, gir Refnes Gods den ideelle rammen for aktiviteter som Deadline, Paint and sip, Film award eller et spennende mordmysterium.

Riviera Hotel

En unik kombinasjon av eleganse og ro. Med en nydelig utsikt og en hengivenhet til komfort, gir hotellet en eksklusiv opplevelse med sine spa-fasiliteter både inne og ute.

Hotellet opprettholder en urokkelig standard fra inngangsdøren til sengen. De moderne møterommene gir ideelle omgivelser for innendørs teambuilding og utendørs eventyr. Delta i spennende opplevelser som et iPadrace gjennom den sjarmerende byen eller en adrenalinfylt RIB-båttur.

Nærområdet tilbyr ideelle steder for aktiviteter som Mesternes Mester, Olabilrace eller 5-kamp. Med store og stilfulle møterom blir Riviera Hotel det perfekte stedet for aktiviteter som Deadline, Mord på hotellet, eller film awards.

Støtvig Hotel

Ved vannkanten av idylliske Larkollen, omfavner Støtvig Hotell gjester med sjarm og en unik atmosfære. Med spektakulær utsikt og en hengivenhet til gjestens velvære, inviterer hotellet til en opplevelse som går utover det vanlige.

Støtvig Hotel hever standarden fra det øyeblikket du går inn, med moderne design og en atmosfære av avslappet eleganse. Romslige møterom skaper det perfekte rom for både innendørs teambuilding og utendørs eventyr.

Utforsk kystlinjen med spennende aktiviteter som en naturskjønn terrengsykkeltur eller en båttur langs Oslofjorden. Hotellet tilbyr ideelle områder for Mesternes Mester, kreative verksteder, 5-kamp eller en avslappende bedriftsretrett.

Med elegante møterom innendørs blir Støtvig Hotell et ideelt sted for aktiviteter som Deadline, Kunstneriske arrangementer, eller til og med et fengslende mordmysterium.