Opplev Koster

Naturskjønne landskap og krystallklare eventyr.

Bli forført av Koster-øyenes magi, hvor hvert skritt åpner døren til et øyrike av naturskjønne omgivelser og krystallklart vann.

Koster, med sin unike skjønnhet, inviterer deg til å utforske øyparadisets mystikk og oppdage eventyr som strekker seg fra strandkanten til det bølgende havet.

Utforsk de sjarmerende landskapene, hvor fiskehytter smykker kystlinjen og skaper en atmosfære av ro og enkelhet.

Koster er et sted der tiden føles som om den står stille, og hvert øyeblikk blir en del av en tidløs fortelling. Velkommen til Koster, der hvert øyeblikk blir et minne for livet.

Stavern

Overnatting og aktiviteter

Hotel Wassiliof

Litt i bakkant, unna all støyet fra båt og bryggeliv, ligger Wassiliof, et hotell som er en del av Unike Hoteller. Et herskapelig og gammelt hotell med masse historie i seg. På Wassiliof, og i Stavern sentrum, har vi arrangert teambuilding aktiviteter i flere år og er godt kjent i området. Hotellet ligger et steinkast unna sjøen og med RIB eller seiling får man virkelig opplevd den fantastiske skjærgården!

Både utendørs og innendørs har vi opp igjennom hatt Ipad Race, Deadline, Olabil, Grilling, Mesternes Mester, Kompani Hvermansen, Drone, Film award, Dronebygging og Malerevent