Opplev Hvaler

En idyllisk oase av rolige farvann og naturskjønne eventyr.

Hvaler, med sine vakre strender og rolige farvann, tilbyr en idyllisk oase ved Oslofjordens kyst.

Utforsk øygruppen og la deg forføre av den uberørte naturen som omgir deg. Med krystallklart vann og idyllisk landskap gir Hvaler et pust i bakken fra hverdagens hektiske tempo. Oppdag skjulte viker og sjarmerende små samfunn som speiler øyenes autentiske sjarm.

Nyt fritidsaktiviteter som båtliv, fiske og naturskjønne turer langs kyststiene. Hvaler inviterer deg til å senke skuldrene og absorbere freden som følger med å være omgitt av naturens enestående skjønnhet. Velkommen til Hvaler, der hvert bølgende tidevann og hvert øyeblikk på land skaper minner for livet.

Larvik

Overnatting og aktiviteter

Farris Bad og Quality Hotel Grand

Kun et steinkast fra hverandre. Hotellene med utsikt rett ut i havgapet, og som virkelig har spesialisert seg på kurs- og konferansegjester fra hele verden. Farris Bad kan i tillegg by på en fantastisk spaavdeling.

Begge hotellene er flotte utfartssteder for Rib og Seiling, men og for mange landaktiviteter. Ipad Race, Mesternes Mester, 5-kamp, Kompani Hvermansen, Grilling, Olabil, Deadline, Film award, Malerevent og Dronebygging for å nevne noen.