Opplevelser i Horten.

En perle som er full av historie og skjønnhet, og gode opplevelser.

Horten er en liten by i Vestfold, Norge, som ofte blir oversett av turister som reiser langs kysten.

Men for de som tar seg tid til å utforske, vil de oppdage en perle som er full av historie og skjønnhet. En av de mest bemerkelsesverdige attraksjonene i Horten er Karl Johans Vern, som var hjemmehavn for den norske marinen i nesten 150 år, fra 1818 til 1967. Vernets historie er tett knyttet til Norges rolle som sjøfartsnasjon og har mange spennende historier å fortelle. Kanalen i området er også verdt et besøk, og gir en fin mulighet til å se på båtene som seiler inn og ut av havnen.

Men det er ikke bare historie som gjør Horten til et besøk verdt. Området har også en fantastisk skog, kalt Hortensskogen, som er hjem til mange løvtrær og flotte stier. Skogen er et perfekt sted for en avslappende spasertur eller sykkeltur. Horten har også mange vakre bygninger og arkitektoniske perler som er vel verdt å besøke.

Til slutt, for de som elsker å oppleve naturen og sjølivet på nært hold, tilbyr Horten mange muligheter. En av de mest populære aktivitetene er å ta en tur med en av de lokale ribbene som tar deg med ut på en spennende tur langs kysten. Uansett hva du velger å gjøre i Horten, vil du bli overrasket over hvor mye denne lille byen har å tilby.

Gode opplevelser i Horten.  Aktiviteter å gjøre i Horten

Overnatting og aktiviteter

Thon Hotel Horten

Hotellet ligger rett ved brygga og her kan vi ha aktiviteter som Olabilrace, Ipadrace, LOLympiske leker, Film awards, Mord på hotellet eller vårt mobile escaperoom Deadline, ute eller inne hele året rundt.