Hankø

Hankø er en unik destinasjon som passer for de som ønsker å oppleve naturskjønnhet, kultur og historie, og som samtidig ønsker å nyte livet ved sjøen.

Hankø er en vakker øy i Fredrikstad kommune i Østfold, som er kjent for sin naturskjønnhet og sin lange historie som et populært reisemål for båtentusiaster og sommergjester.

Øya er omgitt av krystallklart vann og vakre strender, og det er populært å utforske øya med kajakk, båt eller til fots langs en av de mange turstiene. Det finnes også flere idylliske fiskevær rundt omkring på øya, og det er mulig å fiske fra land eller med båt.

Hankø har også en rik historie som et populært feriested, og det finnes flere historiske bygninger og steder som kan besøkes. Øya har også et livlig båtmiljø, og det arrangeres flere regattaer og seileventer på øya i løpet av sommeren.

For de som ønsker å nyte god mat og drikke, finnes det flere restauranter og kafeer på øya som serverer lokal mat og sjømat, og det er mulig å overnatte på et av de mange hotellene og campingplassene i området.

Hankø er en unik destinasjon som passer for de som ønsker å oppleve naturskjønnhet, kultur og historie, og som samtidig ønsker å nyte livet ved sjøen.

Hankø

Overnatting og aktiviteter

Hankø Fjordhotell

Fjordhotellet kan vise til egen spaavdeling og flotte rom som kan huse 250 gjester.

Flott natur og fine turstier preger området rundt, og med egen idrettshall ligger alt til rette for både et avslappende og aktivt opphold.

Hankø Fjordhotell sin beliggenhet og utforming gjør at teambuilding aktiviteter som RIB, Seiling, iPad Race, Mesternes Mester, 5-kamp, Kompani Hvermansen, Deadline, Film award, Dronebygging og Mord på hotellet er godt egnet.