Opplevelser i Drøbak

Utforsk historiens sjarmerende skattekiste ved Oslofjorden.

Drøbak er en perle langs Oslofjordens bredder som åpner døren til en tidløs verden av sjarm og historie.

Drøbak, med sine brosteinsbelagte gater og gamle trehus, oser av atmosfære og inviterer deg til å utforske sine unike kulturelle skatter.

Ta deg tid til å vandre gjennom gatene, hvor hvert hjørne har en historie å fortelle. Opplev den rike maritime arven ved Drøbaksundet og bli kjent med byens rolle som tidligere handelssentrum. Besøk Drøbak Akvarium for å utforske det lokale marinelivet eller nyt en avslappende spasertur langs kystlinjen med utsikt over fjorden.

Drøbak er ikke bare en destinasjon; det er et levende museum av norsk kultur og tradisjon. Uansett om du søker historiske opplevelser, naturskjønne omgivelser eller kreative uttrykk, har Drøbak noe for enhver smak. Velkommen til et sted der hvert øyeblikk blir en del av en større fortelling, og hvor dagene fylles med oppdagelser og minner som varer livet ut.

Gode opplevelser i tønsberg

Overnatting og aktiviteter

Quality Hotel Tønsberg og Hotel Klubben

Byens storstuer hvor vi ofte har gjester og aktiviteter som Olabilrace, Ipadrace, LOLympiske leker, Film awards, Mord på hotellet eller vårt mobile escaperoom Deadline, ute eller inne hele året rundt

Følg oss på Facebook